Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Verzenden en Retourneren

Verzending

Uw bestelling wordt verstuurd nadat GravoGifts.nl uw betaling heeft ontvangen. Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling, let erop dat deze e-mails niet per ongeluk door uw spam filter worden geweerd dan wel in quarantaine worden gezet, dit is een vaak voorkomend probleem waar wij niets aan kunnen doen!

Verzending binnen Nederland

GravoGifts.nl verstuurt binnen Nederland al u bestellingen voor € 6,95 per pakket. Wij streven er naar uw bestelling op werkdagen binnen vijf werkdagen te verzenden. Mocht het in verband met onvoldoende voorraad of anderszins niet mogelijk zijn dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Verzending overige landen

Voor overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag: info@gravogifts.nl of via onze contact pagina.

For other countries (besides the Netherlands) the shipping costs can be requested via info@gravogifts.nl or using our contact page.

Bestelling afhalen (na overleg)

Wij bieden u ook de mogelijkheid uw bestelling af te halen in Amersfoort. Ook op zaterdag en zondag of 's avonds. Dit is alleen mogelijk na overleg en afspraak. Geef bij uw bestelling aan dat u wilt afhalen. Betaling kan vooraf via bijv. iDeal of contant (liefst gepast) bij afhalen.

PINNEN IS NIET MOGELIJK!

Ruilen & Retourneren

 • Ik krijg (of heb) geen betaalbevestiging en/of track & trace code (ontvangen) ?
  Het gebeurt vaak dat een "e-mail spam filter" onze bevestigings e-mail onterecht in de spam e-mail box plaatst. Kijk daarom in uw spam box of onze e-mails niet daarin zijn geplaatst. Normaal gesproken moet u binnen een paar minuten nadat u de bestelling heeft afgerond een bevestigings e-mail ontvangen.
   
 • Wat zijn de verzendkosten ?
  Onze prijzen zijn allemaal inclusief BTW en de verzendkosten voor Nederland bedragen € 6,95 per pakket. Voor verzendkosten naar andere landen:
  informeer bij ons naar de kosten. Dit kan per land/gewicht van het pakket schelen.
 • Omruilen Dit is mogelijk binnen 14 dagen na de ontvangst van het product. LET OP! Alleen ongegraveerde, niet behandelde producten kunnen omgeruild/geretourneerd worden. Alle producten die door GravoGifts.nl voorzien zijn van een gravure of anderszins door ons bewerkt zijn vallen onder maatwerk en kunnen niet retour gezonden worden.
 • Je kan dit via ons e-mail info@gravogifts.nl aanvragen en we zullen je dan zo spoedig mogelijk de procedure daarvoor toezenden. De verzendkosten komen wel voor je eigen rekening. Producten kunnen alleen worden omgeruild als deze onbeschadigd zijn en in originele verpakking. We behouden ons het recht voor om een verzoek tot omruiling te weigeren als het product niet voldoet aan deze eisen.
 • Retourneren Je kunt het product thuis bekijken en bedenken of het product echt is wat je wilt hebben. Wil je het product toch niet hebben? Dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product  retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht,  zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd  moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@gravogifts.nl.
 • Let wel dat retouren vooraf moeten worden aangevraagd via onze klantenservice en dat retourneren alleen mogelijk is met onbewerkte niet gepersonaliseerde artikelen! Als wij het product binnen hebben zullen wij het complete orderbedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van de terugzending) terugbetalen. 

 

Gratis verzending bijbestellingen boven € 250,00. Profiteer nu van dit voordeel!
© 2015 GravoGifts.nl. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: WEB MOJO