Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

GravoGifts.nl is een onderneming die opgericht is met als doel de kleine ondernemers, particulieren, non-profitorganisaties en scholen te voorzien van gepersonaliseerde geschenken en promotieartikelen. Bij GravoGifts.nl hoeft u niet in honderdtallen, zelfs niet in tientallen te denken. De kracht van onze onderneming is dat we u een gegraveerd geschenk kunnen leveren van een enkel exemplaar!

Wij verkopen onze goederen via onze webshop. U treft daar een assortiment aan artikelen aan die wij voor u kunnen graveren. Dit assortiment heeft een aantal vaste elementen en wordt met enige regelmaat aangevuld en aangepast.

De opzet van de webshop is duidelijkheid te creëren voor onze klanten en bezoekers. Wij hebben er daarom voor gekozen al onze prijzen inclusief  BTW te laten zien. Tevens hebben we voor het grootste deel van het assortiment de prijs weergegeven inclusief uw gravure. Dit alles om onduidelijkheid en teleurstelling te voorkomen! Veel van onze collega bedrijven ‘lokken’ klanten met een erg mooie vanaf prijs. Laat u niet verrassen door de aantallen die u dan moet afnemen! GravoGifts.nl heeft er voor gekozen om de prijs te laten zien die hoort bij de afname van 1 exemplaar. Wanneer u meer van dezelfde goederen afneemt komt u uiteraard in aanmerking voor staffelkorting. Deze treft u onder de omschrijving van het artikel aan.

U voert u bestelling online in en volgt de stappen die duidelijk worden aangegeven. GravoGifts.nl hanteert het principe van vooruitbetalen. U maakt, nadat u uw bestelling bevestigd hebt gekregen, zelf het totaalbedrag naar ons over via uw eigen bank. Nadat de betaling bij ons binnen is krijgt u van ons bericht dat uw order in behandeling wordt genomen.

GravoGifts.nl probeert de levertijden van onze artikelen zo kort mogelijk te houden. We proberen u binnen 5 werkdagen te leveren. U ontvangt van ons een mail zodra de goederen verzonden zijn.

U kunt uw goederen ook komen afhalen bij ons in Amersfoort. Dat scheelt weer in de verzendkosten.

In de verzendkosten zijn alle kosten opgenomen die te maken hebben met het verpakken en verzenden van de goederen. GravoGifts.nl gaat zeer zorgvuldig om met uw goederen en om te voorkomen dat er onderweg zaken beschadigd raken hebben wij extra aandacht gegeven aan verpakking. U kunt zich voorstellen dat dit kosten met zich meebrengt maar zorgen aan de andere kant wel voor een prachtig, onbeschadigd product bij u thuis geleverd!

Wanneer u zelf een artikel of een idee hebt en u treft dit niet aan in onze webshop, mail ons dan gerust uw wensen door. Eventueel voorzien van een afbeelding van het artikel dat u op het oog hebt. Wij kunnen u helpen zoeken en zo samen werken naar een mooi resultaat.

Het bedrukken of borduren van relatiegeschenken doen wij niet zelf. Vandaar dat u dergelijke goederen ook niet aantreft in onze shop. Uiteraard hebben wij onze kanalen en kunnen u weldegelijk verder helpen. Mail ons uw aanvraag door en wij zorgen voor een passende offerte!

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op via info@gravogifts.nl

 

Gratis verzending bijbestellingen boven € 250,00. Profiteer nu van dit voordeel!
© 2015 GravoGifts.nl. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: WEB MOJO